Muoti & Halpa - Verkkokauppa - Vaatteet & Kengät netistä

Muoti & Halpa - Verkkokauppa - Vaatteet & Kengät netistä
 

Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Toimitus ja palautukset
1 Tarjoamme asiakkaillemme nopean ja kaupallisen onnellisen kuljetuksen. Kansainvälinen Air EMS International Express Company, DHL, TNT. Toimitusaika riippuu määräpaikasta.
Vahvista lähetysosoite ennen maksamista, on parasta jättää yhteyshenkilön puhelinnumero. Takana Syötä voimassa oleva sähköpostiosoite ja tarkista sähköpostit sen jälkeen, kun olet hankkinut ajantasaista tietoa.
2 tavaraa lähetetään yleensä 3 päivän kuluessa maksun tarkastamisesta (la. Ja aurinko sekä useimmat vapaapäivät).
3 Kun olet saanut paketin, lähetämme sinulle seuranumeron, kun se on saatavilla. Siirtymäaikapaketti kestää tavallisesti 7-14 päivää riippuen vastaanottajasta, osapuolista ja muista tekijöistä, jotka eivät kuulu postipalvelun hallintaan. Jos viivästyminen on vähän, ole kärsivällisempi.
tilauksia
Kun olet tilannut tilauksen, tarkista sähköpostisi saadaksesi vahvistuksen. Tilausvahvistussähköposti lähetetään sinulle. Tämä kestää 7-9 arkipäivää saapua ovelle. Lisäksi meillä on kaksi päivää käsittelyä ja toimitusta varten. 24-48 tunnin kuluessa lähetämme sinulle seuranumeron, kun saat tilauksesi.
peruutussumma
Peruutus on pyydettävä ennen tilauksen lähettämistä. Koska käsittelemme mahdollisimman nopeasti 6-8 tunnin sisällä tilausten tilaamisesta, emme aina voi peruuttaa tilauksen tekemisen jälkeen. Toivon, että ymmärrät tämän tärkeän asian. Kun tilaus on lähetetty, sitä käsitellään peruuttamispyynnönä palauttamispolitiikan mukaisesti. Jos peruutat tilauksen ennen toimitusta, maksamme pidätyksen. 15%: n määrä toivoo, että ymmärrät tämän tärkeän asian.
Hyvityskäytäntö
1 Salliimme täyden hyvityksen kohteille, jotka aiheuttavat meille ongelmia.
2 Jos palautuspaketti ei sisällä kaikkia mukana toimitettuja lisävarusteita ja varaosia, lisävarusteiden ja osien hinta vähennetään tuotteen kokonaishinnasta ja takaa vain osittaisen palautuksen.
3 Jos jostain syystä koon, värin tai hyvityksen syynä on "ero", toimituskustannukset vähennetään tuotteen kokonaishinnasta.
Paluu politiikka
Palautukset tai vaihto ovat sallittuja, jos asiakas on ostanut tuotteen verkkosivustolla ja on 30 päivän kuluessa vastaanottopäivästä. Ota yhteyttä, jos haluat palata tai vaihtaa takaisin. Kaikki paketit on lähetettävä toimitusosoitteena. Vahvista American Mail, UPS tai Federal Express. Jäljitettävän menetelmän avulla emme ole vastuussa kauttakulkumaksuista. Kun saat palautuksen, anna palautuksen tai vaihdon loppuun saaminen enintään viisi arkipäivää.
Takaisin


Copyright © 2020 www.ters-ea.com. All Rights Reserved.

Miesten Muoti, Naisten Muoti, Verkkokaupoissa, Vaatteet netistä, Edulliset Kengät